Mijn naam is Roos Rookhuizen en ik ben jouw communicatieadviseur!

Per 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen onderneming Roos Realiseert! De liefde voor het vak van communicatie is er al heel lang en daarbij heb ik dan ook ruim 10 jaar ervaring op dit gebied. Naast communicatie ben ik een echte regelneef, een doener en houd ik het liefst een heleboel bordjes tegelijk in de lucht. Hoe groter de druk hoe groter de glimlach op mijn gezicht. Vanuit mooie gesprekken kwam het inzicht om mijn passies te bundelen en zo is Roos Realiseert! ontstaan.

Naast mijn werk, ben ik moeder van een studerende dochter en woon ik samen met de liefde van mijn leven. Samen met onze hond wandelen we heerlijk door het bos en genieten we van lekker eten en een mooi glas wijn. Wij zijn vaak in Italiƫ te vinden. Dit land heeft ons hart geraakt.

Kortom, ik ben Roos, ga graag een uitdaging aan, ben energiek en hou van actie!